Akciók
Továbbiak

  Dacia Lodgy

  Praktikus és változtatható egyterű - verhetetlen áron!

  2017-dacia-dokker-lodgy-facelift_0.jpg

  Már 2 899 000 Ft-tól

  Válasszon okosan! Ismerje meg az első egyterű Dacia-modellt! Árát, megbízhatóságát és felszereltségét ön is biztosan meggyőzőnek találja majd.

  Kihagyhatatlan Dacia Lodgy készletakció

  ARCTIC felszereltségű, 1.6-os benzines, készleten lévő autóinkra most extra 100 000 Ft kedvezményt adunk, csak a készlet erejéig! Az autók két színben, fehér és ezüst változatban elérhetőek, a kedvezmény mértéke a Lodgy alapárából számolandó. További részletekért kérje értékesítőink segítségét.

  2018-dacia-lodgy-hd-photo.jpg

  Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

  Pole je povinné
  Pole je povinné
  Pole je povinné
  Pole je povinné
  Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
  Pole je povinné

  __legal_notice__
  Pole je povinné
  Jogi nyilatkozat
  A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy az Ugrics és Szabó Kft.  valamint partnerhálózata (továbbiakban Ugrics és Szabó Kft.) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Ugrics és Szabó  Kft. az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen http://www.renaultfehervar.hu/ vagy személyazonosság igazolása mellett az [javascript protected email] emailcímen.

  Az ajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes, új Lodgy 1,6 Arctic verzióra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse fel hivatalos Dacia márkakereskedőjét. A bemutatott autó illusztráció.

  Árusított autómárkák
  Renault Helios Dacia Helios