Egyéb szolgáltatások

Autó átadás, ahol Ön szeretné

A rendkívüli vírus helyzetre való tekintettel Önnek lehetősége van az Ön által megjelölt helyen és időben átvennie új autóját. A szolgáltatás díjszabásáról kérje értékesítő kollégáink tájékoztatását.

 

Hozom-viszem 

A rendkívüli vírus helyzetben az Ön és munkatársaink egészségének védelme kiemelt fontosságú számunkra. Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról, ha szervizeltetné autóját. Rendelje meg székesfehérvári ingyenes szolgáltatásunkat, és mi hozzuk-visszük autóját. Online szerviz bejelentkezésnél jelezze, ha igénybe venné szolgáltatásunkat.

 

Ügyfélváró

Amíg Ön egy rövidebb ideig tartó szerviz beavatkozásra várakozik, kényelmes fotelek várják az ügyfélváróban, új autó, alkatrész és szerviz szolgáltatási ajánlatokkal, video fallal.

Tudjuk, hogy az idő pénz! Miközben autójára vár, ingyenesen elérhető wi-fi hotspotunkkal és egy mobil kommunikációs eszközzel Ön akár az irodájában érezheti magát.

 

Gumihotel

Cégünk biztosítja ügyfeleinknek az ingyenesen igénybe vehető Gumihotel szolgáltatást, melynek lényege, hogy a téli illetve nyári gumiabroncsok tárolását cégünk vállalja. A szervizünkben cserélt gumiabroncs garnitúráit a két csere között megfelelő helyen és ideális hőmérsékleten tároljuk Önnek.

Bővebb felvilágosítás:      
Somogyi Péter Logisztikai munkatárs 22 510 063 [javascript protected email]
Sándor Tibor Logisztikai munkatárs 22 520 073 [javascript protected email]

 

Butik

Alkatrész értékesítésünknél elérhető a mindig megújuló Renault Butik katalógus, melyből kedvére válogathat a legkülönfélébb termékekből.

 

Biztosítási ügyintézés

Autójával kapcsolatos biztosítási ügyeiben szakképzett munkatársunk áll az Ön rendelkezésére. A magyarországi összes biztosító társaság ajánlataiból választhat igényeinek megfelelően.

Márkáink
Renault Dacia