Dacia Duster

A megbízható SUV

A Dacia Duster egy igazi kalandor, amely a Dacia emblematikus családi SUV modelljeként
minden kalandjára elkíséri Önt.

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

_

Újragondolt orr-rész
A hűtőrács 3D-s jellegét kiemelő Y-alakú új fényjegynek köszönhetően a Dacia Duster orr-része igazán robusztus megjelenésű.

_

LED világítás
A Dacia Duster egyedi LED technológiával ellátott első és hátsó fényjegyei még kiválóbb láthatóságot biztosítanak.

_

Dinamikus kialakítású hátsó rész
Az újragondolt légterelő, illetve a 16'' és 17''-os könnyűfém felnik igazán aerodinamikus külsőt kölcsönöznek a Dacia Duster számára. Ez az autó minden elemében utazásra invitál!

_

Egyedi középkonzol
A csúsztatható könyöktámasszal felszerelt középkonzol 1,1 literes tárolóhelyet, illetve 2 első és akár 2 hátsó USB-csatlakozót is rejt, így az autó az egész család igényeinek képes megfelelni.

_

Ergonomikus ülések
Az Új Dacia Duster utasterében kiemelt komfort várja, köszönhetően az 5 teljes értékű ülőhelynek, illetve a még kényelmesebb fejtámlával ellátott, újragondolt üléseknek.

Multimédia

2 egyedi multimédia rendszer

dust-1.webp

MEDIA NAV*

Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia... A vezetékes vagy vezeték nélküli okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.

 

*Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

dust-2.webp

Media Display*

A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4x4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)... A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

Az utastér kényelme

Kényelem bármilyen terepen

dust-3.webp

8"-os nagyméretű érintőképernyő

A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely megkönnyíti az adatok leolvasását és használatát. 

dust-4.webp

Ergonomikusan kialakított középkonzol

A rendszerezés még könnyebbé válik az elöl és akár hátul is elérhető 2-2 db, továbbá pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően. 

dust-5.webp

Automata klímaberendezés

Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A NYUGODT VEZETÉST BIZTOSÍTÓ SUV

_

Holttérfigyelő rendszer

_

Multi-view kamera 

_

Lejtmeneti fékező rendszer 

_

Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó

_

Vészfékrásegítő rendszer
 

_

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

MÉRETEK

AZ OPTIMÁLIS MÉRETŰ SUV

dacia-duster-hjd-ph2-023_ig_w400_h225.png
dacia-duster-hjd-ph2-024_ig_w400_h225.png
dacia-duster-hjd-ph2-025_ig_w400_h225.png

A feltüntetett 6 499 000 Ft-os indulóár Duster Expression TCe 90 modellekre érvényes, készletről történő megrendelés esetén, a 2024. június 1. és június 30. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

 *Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.Az akció új, Dacia Duster személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. 2024. Július 1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.499.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft,bruttó önerő kalkulált összege: 3.499.000,-Ft,THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza. 

Duster Expression TCe 90 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1-6,2; CO2-kibocsátás g/km: 138-140. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink